The Complete Book of Butchering Smoking Curing and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game Revised and Expanded Edition

₩36,790
+ ₩42,999 배송

The Complete Book of Butchering Smoking Curing and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game Revised and Expanded Edition

The Complete Book of Butchering Smoking Curing and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game Revised and Expanded Edition

희망소매가격: ₩41,390
가격: ₩36,790
절약 금액: ₩4,600 (11%)
판매자::
₩36,790
+ ₩42,999 배송

재고에 1개만 남음

14일 반품 정책

다음의 결제 방식을 사용하실 수 있습니다

설명

The Complete Book of Butchering Smoking Curing and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game Revised and Expanded Edition

Trust The Complete Book of Butchering Smoking Curing and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef venison pork lamb poultry and goat.
  • 브랜드: Quarto Publishing Group USA Inc
  • 카테고리: Food & Drink
  • 출판사/레이블: Quarto Publishing Group USA Inc
  • 페이지 수: 272
  • 형식: Paperback
  • 언어: English
  • 출판일: 2023-12-28
  • 저자: Philip Hasheider
  • Fruugo ID: 343475558-752571748
  • ISBN: 9780760354490

배송 및 반품

4일 이내에 발송됨

  • STANDARD: ₩42,999 - 배달 사이 월 29 12월 2025–금 16 1월 2026

영국에서 발송.

당사는 귀하께서 주문하신 제품이 주문 명세에 따라 빠짐없이 배송되도록 온 힘을 기울이고 있습니다. 다만, 주문하신 것과 다른 상품이 배송되거나 빠진 상품이 있는 경우, 또는 주문 내용에 만족할 수 없는 다른 이유가 있는 경우에는 주문 전체나 주문에 포함된 일부 제품을 반품하시고 해당 상품에 대해 전액 환불받으실 수 있습니다. 전체 반품 정책 보기